Stilul de viață în Laguna Forest

Corbeanca se află în topul localităților cu cele mai impresionante dezvoltări rezidenţiale din Nordul Bucureştiului. Propunerea noastră nu este doar achiziția unei simple case, ci un melanj perfect între avantajele unui stil de viață în mijlocul naturii și traiul de viață liniștit din cadrul unei comunități unice, la doar un pas de Capitală!

Stilul de viață independent de Capitală, proximitatea față de munte și varietatea activităților disponibile pentru a fi practiate în aer liber – sunt doar câteva dintre atuurile comunei Corbeanca.

Corbeanca ți se dezvăluie precum o oază de liniște în mijlocul naturii și o comunitate primitoare pentru familiile ce își doresc „mai mult”! ⠀

Laguna Forest este un proiect rezidențial exclusivist de 27 de vile premium cu suprafețe utile între 198 și 234 m2, cu loturi de teren între 477 și 733 m2, construit pe o suprafață totală de aproximativ 3 Ha, dintre care aprox. 18.000 m2 sunt pădure și spații verzi.

Punctul forte al complexului îl reprezintă parcul în aer liber de aprox. 10.000 m2 situat în pădure, proprietate privată destinată exclusiv cartierului.

Acest parc va fi amenajat parțial ca și loc de joacă pentru copii (pe o suprafață de aprox. 2000-3000 m2, cu echipamente specifice locurilor de joacă, dar din materiale ecologice, în armonie cu pădurea și mediul înconjurător, iar restul (aprox. 5-6000 m2) va rămâne pădure liberă, pentru plimbări în natură, birdwatching, sănătate și aer curat.

Rezidenții comunei Corbeanca se bucură de aer curat din belșug, dar și de spații vaste pentru activități precum:  practicarea sporturilor în aer liber,   mersul cu bicicleta/ rolele,   jogging.

Cere acum o ofertă!