Casa ta modernă din mijlocul naturii

Laguna Forest este un concept de locuire adaptat vieții contemporane, bazat pe întrepătrunderea spațiilor interior-exterior, trecerea graduală între public – semi-public – privat și permanenta legătură cu natura, prin varietatea zonelor verzi și situarea în imediata vecinătate a pădurii.

Toate casele dispun de o amplă curte împărțită în două zone: una privată și intimă în partea din spate a casei și una în față, neîngrădită, care realizează o trecere graduală între caracterul public al străzii și privatul locuinței. Spațiul verde astfel creat oferă străzii un caracter primitor și asigură contextul favorabil interacțiunii locuitorilor.

Imaginea generală este una modernă și omogenă pentru întreg ansamblul. Conformarea volumetrică realizează din punct de vedere vizual separarea între zona de zi și cea de noapte, creându-se o imagine puternică prin juxtapunerea diferitelor texturi și palete de culori. Modul decalat de suprapunere a volumelor oferă o imagine dinamică și generează o terasă privată amplă la nivelul etajului, complementară curții.

Dotări și finisaje

Punem la dispoziția viitorilor proprietari, o listă completă de dotări și finisaje opționale, pentru ca viitorul cămin să fie personalizat conform nevoilor voastre! Consultă lista opționalelor și discută cu reprezentantul nostru de vânzări pentru a afla mai multe detalii despre concept!

Structura de rezistență

este asigurată de un sistem din cadre si diafragme de beton armat cu planşee din beton armat si zidărie din cărămidă tip Porotherm respectând cele mai exigente normative

Finisajul faţadei

Finisajul general al faţadei este de tip sistem termoizolant compus din vată bazaltică şi  placaje de tip: ARIOSTEA, FLORIM CERAMICHE, MARAZZI şi tencuială decorativă cu proprietăţi hidrofuge, în culori pastel, marca Baumit.

Tâmplăria interioară

Uşile interioare sunt albe de tip Filomuro, cu feronerie din inox satinat, iar uşile de intrare sunt din aluminiu cu închideri multipunct.

Tâmplăria exterioară

Tâmplăria exterioară este realizată din aluminiu cu rupere de punte termică de tip REYNAERS. Geamul “4 seasons” asigură un aport semnificativ de lumină naturală (transmisie luminoasă >70%), pe timp de iarnă oferă o izolație termică de 3x mai mare, pentru un control energetic eficient.

Izolare termică

Pereţii exteriori sunt realizaţi din cărămidă cu o grosime de 30 cm, ce conferă un confort termic superior, îmbunătăţit prin placarea cu sistem termoizolant de faţadă compus din vată bazaltică. Plafoanele imobilului sunt din gips carton Knauf/Rigips și izolate cu vată bazaltică. În interiorul nişelor, coloanele de instalaţii sunt izolate cu vată bazaltică.

Instalații încălzire și climatizare

Pompele de căldură incorporează cele mai eficiente tehnologii de încălzire a ambientului interior și furnizare de apă calda menajeră, folosesc energie regenerabilă și asigură confortul optim în spațiile de locuit. Încălzirea este de tip încălzire în pardoseala în toată casa, cu termostate de ambient pentru fiecare cameră.

Parchet

În dormitoare, hol şi living, pardoseala este finisată cu parchet triplu stratificat, iar culoarea va fi aleasă de cumpărător din gama pusă la dispoziţie conform randărilor interioare prezentate.

Pavaje Exterioare

Pentru amenajarea spaţiilor exterioare se utilizează pavaje de tip SEMMELROCK, Elpreco sau piatră cubică, destinate traficului pietonal sau auto, in funcţie de locaţie.

Panouri Solare

Energia solară este o sursă de energie alternativă gratuită si inepuizabilă. Toate casele din ansamblul rezidențial Laguna Forest vor contribuie la protejarea mediului inconjurător. Grație sistemului de panouri solare, utilizarea combustibilului convetional este drastic redusă, iar in acest mod gradul de poluare va fi aproape de zero.

Stații electrice de încărcare

Proprietarii caselor Laguna Forest vor beneficia de stații de încărcare pentru mașini electrice sau hibrid, chiar în incinta ansamblului rezidențial. O mașină electrică garantează un aer mult mai curat de care te poți bucura atât tu, cât și cei din jur. Nu uita cât de ridicat a ajuns gradul de poluare în ultimii ani în România și alege să faci parte din schimbare, către un viitor verde!

Intimitate pentru întreaga familie

La interior, experiența spațiului de locuit se desfașoară într-o zonă amplă de living cu bucătărie deschisă la parter, cu ferestre pe toată înălțimea de nivel, orientate spre gradină. Pergolele metalice care acoperă terasele exterioare de la parter constituie o zonă prin care interiorul și exteriorul intră în dialog.

Către stradă, casele beneficiază de un birou destinat lucrului de acasă, cu posibilitate de acces din exterior. La etaj, dormitoarele sunt dispuse separat, cel matrimonial pe latura din spate și ale copiilor către față. Astfel, casa oferă atât intimitatea întregii familii care o locuiește, cât și intimitatea fiecarui membru în parte.

Proximitatea față de pădure, multitudinea de spații exterioare cu caracter diferit public-privat, jocul volumelor, materialelor și texturilor împreună cu fluiditatea spatial interior creează un cadru perfect adaptat vieții contemporane.

Cere acum o ofertă!