doar 1200 EURO/mp construit

Suprafață Construită: 285.7 m2

Suprafață Utilă: 264.5 m2

Suprafață Totală Teren: 569.3 – 642.7 m2

Suprafață Terase: 39 – 41 m2 (fiecare)

Planul Casei

Dotări și finisaje

Îți poți personaliza casa ideală cu ajutorul dotărilor și finisajelor optionale! Contactează reprezentantul nostru de vânzări pentru lista completă de prețuri!

Poți avea o casă premium în cea mai bună zonă rezidențială din Corbeanca la doar 1200 EURO/mp construit

Ai ocazia să îți personalizezi casa ideală! Vei începe prin alegerea lotului de teren, a tipului de vilă dorit, până la finisaje și alte dotări premium opționale!

Planifică o vizionare

Casa ta în 3 pași simpli 

Casa ta în 3 pași simpli 

Casa ta în 3 pași simpli 

SPORT&WELLNESS

Rezidenții se pot bucura de un parc în aer liber de 10.000 de m2, o proprietate privată destinată exclusiv cartierului Laguna Forest. De asemenea, aceștia pot accesa facilitățile de sport și wellness ce se regăsesc în Corbeanca, precum: piscine, săli de fitness, aerobic, spa, cursuri de înot, de tenis etc. În plus, la doar 6 minute distanță, regăsim paradisul “Therme” unde vă puteți bucura de relaxare în șezlongurile cu hidromasaj, jacuzzi, sesiuni de masaj și multe altele!

LIFESTYLE

Fie că doriți să vă relaxați la o cafea, să savurați o porție de paste sau să petreceți timpul în natură, Corbeanca oferă o multitudine de alternative! Restaurantul Piazzetta Degli Amici oferă experiențe culinare deosebite și momente de relaxare, într-o atmosferă prietenoasă. Deplasarea până în Capitală nu este necesară, întrucât Corbeanca dispune de multiple magazine alimentare, farmacii, brutării și alte facilități necesare traiului obișnuit.

TIMP LIBER

Copiii se pot bucura de locuri de joacă special amenajate, sau își pot petrece timpul liber explorând pădurea din apropiere, parcul Corbeanca, sau practicând sporturi precum: tenis, înot, ciclism. La doar 10 minute dinstanță se află Edenland Park, locul în care întreaga familie se poate bucura de plimbări cu bicicleta, trasee în copaci, tir cu arcul, sau paintball în mijlocul naturii!

Descoperă celelalte tipuri de vile!

Pine Villas

Maple Villas